2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için Çalışma Bursu Başvuruları

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için Çalışma Bursu Başvuruları

Sevgili Öğrenciler,

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için çalışma bursu başvuruları 21 Haziran 2019  Cuma akşamına kadar Campus Online üzerinden ''on-line'' olarak yapılacaktır.

İdari birimlerde (Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Destek ve Hizmetler Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Mali İşler Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Uzaktan Eğitim Merkezi vb.) çalışma burslu öğrenci olarak görev almak isteyen öğrencilerin 21 Haziran 2019  Cuma gününe kadar "İdari Birimler İçin Çalışma Bursu Başvuru Formu"nu doldurması gerekmektedir.

Akademik birimlerde  (öğrenci asistanı olarak) görev alacak çalışma burslu öğrencilerin isimleri ilgili Fakülte tarafından Burs Komisyonu'na bildirilecektir. Fakülteler tarafından isimleri bildirilen öğrencilerin 21 Haziran 2019  tarihine kadar Campus Online'da yer alan "Akademik Birimler için Çalışma Bursu Başvuru Formu"nu doldurması gerekmektedir.

Online başvuru formuna Campus Online dan erişebilirsiniz.  http://campus.isikun.edu.tr/

Online başvuru formunda yer alan tüm soruları eksiksiz olarak doldurduktan ve "kabul ediyorum" kutucuğunu işaretledikten sonra başvuru formunuzu "güncelle ve onayla" ile kaydetmeniz gerekmektedir.

Online başvuru yapmayan öğrencilerimizin başvuruları kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

Çalışma bursu kazananlar Eylül ayında kurumsal mail adresleriniz aracılığı ile açıklanacak ve detaylı bilgilendirme yapılacaktır.

 

Sorularınız ve Bilgi için:

Rengin Özlem AK

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Burs Sorumlusu

Tel:  444 07 99 / 70 36

E-mail: ozlem.ak@isikun.edu.tr

İlgili Dosyalar