İki Yıl Hazırlık Sınıfında Başarısız olup Türkçe Programlara Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

Değerli Öğrencilerimiz,

İki yıl Hazırlık sınıflarında başarısız olup Türkçe Programlara yerleşen  öğrencilerimizin kayıt işlemi   11-15 Kasım  2019 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

15-21 Kasım  2019 tarihleri arasında eğitim görecekleri kampüslere gelerek şahsen kayıt işlemi gerçekleştireceklerdir.

Tebrik eder, başarılar dileriz.

08.11.19

Kesin Kayıt İşlemlerinde getirmeniz gereken evraklar;

·        YKS- Lise Diploması aslı (Fotokopisi, aslı görüldükten sonra teslim alınacak, aslı şahsınıza iade edilecektir.)

·        DGS-Ön lisans Diploması aslı (Fotokopisi, aslı görüldükten sonra teslim alınacak, aslı şahsınıza iade edilecektir.)

·        4 fotoğraf (Renkli fotokopi veya polaroid çekim kabul edilememektedir.)

·        TC Kimlik kartı/Nüfus Cüzdanının arkalı önlü fotokopisi

·        Askerlik Durum Belgesi (29 yaşını geçen öğrencilerimiz için)