ÇAĞRI MERKEZİ HAKKINDA

Değerli Işık Ailesi,

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Çağrı Merkezimiz bugün itibariyle 444 0 799 numaralı hattımız üzerinden hizmet vermeye başladı. Öğrencilerimiz, öğrenci adaylarımız, mezunlarımız ve paydaşlarımız; ihtiyaçlarınız, doğrultusunda sıklıkla karşılaştığınız konular ile ilgili sorularınızın cevabına erişebilmek;  artık Çağrı Merkezimiz aracılığıyla çok daha kolay.

Size özel hızlı ve etkin çözümler sunabilmemiz için kurulum aşaması tamamlanan Çağrı Merkezi'mize mesai saatleri içinde
444 0 799  numaralı telefondan 1'i tuşlayarak ulaşabilirsiniz.

Dear Işık Members,

As of today our Call Center, established under the Registrar's Office, started service over our 444 0 799 line. Students, student candidates, alumni and members; It is now much easier through our Call Center to have access to answers to your questions regarding your needs and frequently encountered issues.

In order for us to provide fast and effective solutions, you can reach our Call Center, whose setup phase is completed, over our 444 0 799 line by pressing 1 at working hours.

Student Affairs Department