''Geçici Kayıt'' Statülü Öğrenciler Hakkında

2020 ÖSYS  ''Geçici Kayıt''  Statülü Öğrencilerimizin DİKKATİNE!

2020-21 Akademik Yılı kayıt döneminde liseden mezun olamayan siz öğrencilerimiz  için, Devlet mevzuatları gereğince 31 Aralık 2020 tarihine kadar süre verilmiştir.

Mezuniyeti netleşen öğrencilerimizin,  mezuniyet belgelerini 31 Aralık 2020 tarihine kadar Başkanlığımıza teslim etmeleri gerekmektedir.

Aksi halde mevzuatlar gereğince GEÇİCİ KAYITLI olan statünüz değişecek, kaydınız silinecek ve kayıt hakkınız kaybolacaktır.

Durumu önemle bilgilerinize sunarız.

To the Attention of  2020 OSYS "Temporary Registered" Students!

For students who have not graduated from high school by 2020-2021 Academic year registration period an extension has been made until 31 December 2020 in line with the Government legislation.

Those students whose high school graduation has been completed are required to submit their graduation certificates to the Student Affairs by 31 December 2020, the latest.

Otherwise, the temporary registrations will be canceled and you will lose all the registration rights.

For your kind attention.

Student Affairs