2. YKS ile Kayıtlanan Öğrenciler için İngilizce Sınav Bilgilendirmesi

IŞIK ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER OKULU HAZIRLIK PROGRAMI İNGİLİZCE SINAVLARI (KASIM 2021)

Tüm sınavlar ÇEVRİMİÇİ/ONLINE yapılacaktır. Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret etmeniz gerekmektedir: https://www.isikun.edu.tr/akademik/sfl

03.11.2021 Çarşamba: İngilizce Seviye Tespit Sınavı

Bu sınavın amacı öncelikle öğrencilerin İngilizce seviyesini belirlemektir. Sınav 75 dakikadır ve İngilizce dilbilgisi, okuma ve yazma becerilerini ölçer. Bu sınavı geçemeyen öğrenciler doğrudan Hazırlık Programı'na başlarlar. Bu sınavı geçen öğrenciler ise İngilizce Yeterlilik Sınavı'na girerler.

04-05.11.2021 Perşembe-Cuma: İngilizce Yeterlik Sınavı

Bu sınava SADECE 3 Kasım'daki Seviye Tespit Sınavı'ndan 55/80 alanlar girebilir. İngilizce Yeterlik Sınavı, iki güne yayılan ve yaklaşık 4 saat süren bir sınavdır. Bu sınavla, öğrencilerin İngilizce okuma (%25), dinleme (%25) yazma (%25) ve konuşma (%25) becerileri ölçülmektedir.

04.11.2021: Yeterlik Sınavı Yazılı Bölümler (okuma, dinleme, yazma)

Sınav sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumda yapılır.

05.11.2021: Yeterlik Sınavı Konuşma Bölümü

Sözlü sınav, Zoom üzerinden yapılır. Sınavdan bir gün önce Zoom linkleri ve diğer detaylar öğrencilerle paylaşılır.

ISIK UNIVERSITY SCHOOL OF FOREIGN LANGUAGES PREP PROGRAMME ENGLISH EXAMS (NOVEMBER 2021)

All exams are going to be held ONLINE. Please, read the documents below for detailed information. You have to visit our website for detailed information: https://www.isikun.edu.tr/en/academic/sfl

03.11.2021 Wednesday: English Placement Test

This test aims to determine the students' English level. The test lasts for 75 minutes, and assesses knowledge of English grammar, reading and writing skills. The students who cannot pass this test are directly placed in the Prep Programme. The ones who pass take the English Proficiency Exam.

04-05.11.2021 Thursday-Friday: English Proficiency Exam

ONLY the students who have received 55/80 on the Placement Test on 03.11.2021 can take this exam. The English Proficiency Exam is a two-day exam, which lasts for approximately 4 hours. The exam assesses students' competence in reading, listening, writing and speaking skills.

04.11.2021: Proficiency Exam Written Parts (reading, listening, writing)

The exam is given in two sessions – morning and afternoon.

05.11.2021: Proficiency Speaking Exam

The speaking test is given on Zoom. The Zoom links and all other details are announced one day before the exam.