PASİF ÖĞRENCİLİK HK. / ABOUT PASSIVE STUDENTSHIP

2022-2023 DERS KAYITLARINI TAMAMLAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZ'E

ÖNEMLİ DUYURU!

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

Üniversitemizde 2022-2023 Bahar yarıyılı kayıt işlemleri, Akademik takvimde ilan edildiği süreçlerde gerçekleşmektedir.

2022-2023  Akademik Yılı Bahar  yarıyılı ders ekleme-bırakma ve geç kayıt haftası

06-10 Mart 2023  tarihleri arasında gerçekleşecek 13 Mart  2022 tarihi itibari ile ders hareketi olmayan,  süreci tamamlamayan öğrencilerin statüsü eğitim dönemlerine sayılarak ''Pasif Öğrenci'' statüsüne çekilecektir.

İlgili Mevzuatlar gereği pasif öğrenci statüsünde bulunan öğrencilerimiz;

-E -Devletten ve Üniversitemizden Belge alamazlar.

-Öğrencilik haklarından yararlanamazlar.

Konuyu bir kez daha önemle hatırlatır,başarılı bir dönem geçirmenizi dileriz.

Şubat ,2023

IMPORTANT ANNOUNCEMENT ABOUT 2022-2023 PASSIVE STATUS STUDENTSHIP!

DEAR STUDENT;

2022-2023 Spring Semester registrations are being held as stated at our Academic Calendar in our university.

2022-2023 Academic Year Spring Semester Add-Drop and late registration dates are between

06-10 March 2023. At 13 March 2023 students without any registration will be marked as "Passive Student" status and it will be counted on their education period.

Because of related regulations, passive students;

-Cannot receive documents from E-Devlet or from our University

-Cannot benefit from student rights.

Please be informed about this utmost important subject and we wish you best of luck on your new semester.

Students Affair Department

February, 2023