Çalışma Bursu Bilgilendirme

2014-2015 Akademik Yılı

Sevgili Öğrenciler,

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı çalışma bursları ile ilgili başvuru ve değerlendirme takvimi aşağıdadır.

İdari birimlerde (Öğrenci İşleri, Kütüphane, SKS, Mali İşler, Bilgi İşlem, AB Ofisi) görev alacak çalışma burslu öğrenciler
  • İdari Birimler için Çalışma Bursu başvuruları 04 Temmuz 2014 Cuma akşamına kadar Campus Online üzerinden online olarak yapılacaktır.
  • Ön değerlendirme sonucunda başvurusu uygun bulunan öğrencilere 16 Temmuz 2014  tarihine kadar başvuru formuna yazacakları isik uzantılı Üniversite mailleri aracılığı ile duyuru yapılarak, 25 Temmuz 2014 Pazartesi mesai saati bitimine kadar başvuru formunda istenen belgeleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri istenecektir.
  • Belgelerin incelenmesinden sonra haklarında ek bilgiye ihtiyaç duyulan öğrenciler ile 18 Ağustos 2014 tarihinde mülakat yapılacaktır. Mülakata çağırılacak öğrencilere 7 Ağustos 2014 tarihine kadar başvuru formuna yazacakları isik uzantılı Üniversite mailleri aracılığı ile duyuru yapılacaktır.

Online başvuru formu Campus Online'a konulmuştur. Çalışma bursu kazananlar Eylül ayının ilk haftasında web sayfamızda açıklanacaktır.

Akademik birimlerde (öğrenci asistanı olarak) görev alacak çalışma burslu öğrencilerin isimleri, ilgili fakülte tarafından Burs Komisyonu'na bildirilecektir. Fakülteler tarafından isimleri bildirilen öğrencilerin 04 Temmuz 2014 tarihine kadar  Campus Online'da yer alan Akademik Birimler İçin Çalışma Bursu Başvuru Formu'nu doldurması gerekmektedir.

Sorularınız ve Bilgi için:
Rengin Özlem AK
Öğrenci İşleri Burs Sorumlusu