İletişim 2015-2016 Çalışma Bursları

2015-2016 Çalışma Bursları

Çalışma Bursları

2015-2016 eğitim-öğretim yılı için  çalışma  bursu  başvurusunun son günü 12 Haziran 2015 Cuma günüdür.

İdari birimlerde (Öğrenci İşleri, Kütüphane, SKS, Mali İşler, Bilgi İşlem, AB Ofisi) görev alacak çalışma burslu öğrenciler;

•  İdari Birimler için Çalışma Bursu başvuruları 12 Haziran  2015 Cuma akşamına kadar Campus Online üzerinden online olarak yapılacaktır.

•  Ön değerlendirme sonucunda başvurusu uygun bulunan öğrencilere  başvuru formuna yazacakları isik uzantılı Üniversite mailleri aracılığı ile duyuru yapılarak,15 Temmuz 2015  Çarşamba mesai saati bitimine kadar başvuru formunda istenen belgeleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na teslim etmeleri istenecektir.

•  Belgelerin incelenmesinden sonra haklarında ek bilgiye ihtiyaç duyulan öğrenciler ile 06-07 Ağustos 2015 tarihlerinde mülakatlar yapılacaktır. Mülakata çağırılacak öğrencilere  başvuru formuna yazacakları isik uzantılı Üniversite mailleri aracılığı ile duyuru yapılacaktır.

Online başvuru formu Campus Online'a konulmuştur. Çalışma bursu kazananlar Eylül ayında açıklanacaktır.

Akademik birimlerde (öğrenci asistanı olarak) görev alacak çalışma burslu öğrencilerin isimleri ilgili fakülte tarafından Burs Komisyonu'na bildirilecektir. Fakülteler tarafından isimleri bildirilen öğrencilerin 12 Haziran 2015 tarihine kadar Campus Online'da yer alan Akademik Birimler İçin Çalışma Bursu Başvuru Formu'nu doldurması gerekmektedir.

Sorularınız ve Bilgi için:

Rengin Özlem AK
Öğrenci İşleri Burs Sorumlusu