2023 Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri

2023 Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri



ÇEVKO Vakfı tarafından ikinci kez düzenlenecek olan "Yeşil Nokta Öğrenci Ödülleri" hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.

 

Üniversite öğrencilerinin ambalaj tasarımı, atık yönetimi ve çevre konulu sosyal sorumluluk alanlarında özgün çevre dostu ürün, uygulama ve proje geliştirmelerinin teşvik edilmesi ve üniversite-sanayi işbirliğinin sağlanması amacıyla düzenlenen yarışmada başarı elde eden öğrenciler ödüllendirilecektir.

 

Yarışmada aşağıda belirtilen üç farklı kategoride başvuru yapılabilecek olup öğrenciler bireysel veya grup olarak başvurabileceklerdir.

 

Kategoriler

Ambalaj Eko-tasarımı

Atık Yönetim Sistemi ve Uygulamaları

Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları

 

Ödüllendirilmeye değer bulunacak ürün, uygulama ve projeler için her kategoride ayrı ayrı verilebilecek ödül tutarları aşağıda belirtilmiştir.

 

Ödüller

1. lik Ödülü 10.000 TL

2. lik Ödülü 5.000 TL

3. lük Ödülü 3.000TL

Teşvik Ödülü 2.000 TL

 Yarışma takvimimiz ise aşağıdaki gibidir:

Son Başvuru Tarihi

26.05.2023

1.Jüri Değerlendirmesi

09.06.2023

2.Jüri Değerlendirmesi

23.06.2023

Ödül Töreni

07.11.2023

 

Yarışma başvuruları ve jüri değerlendirmesi elektronik ortamda yapılacaktır. Yarışma şartnamesinde belirtilen kriterlere göre hazırlanmış başvurular https://yesilnoktaogrenci.cevko.org.tr/  sayfası üzerinden kabul edilecektir. 

Yarışmamızın şartnamesinin linkini bilgilerinize sunar Üniversitenizin ilgili bölüm ve öğrencilerine duyurulması için desteğinizi rica ederiz.

 


İlgili Dosyalar